IntelliWorks Openstores Shopping Cart Service Community Forum

It is currently Wed Jul 26, 2017 5:42 pm

All times are UTC + 10 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Wed Dec 05, 2007 5:23 pm 
Offline

Joined: Wed Dec 05, 2007 4:58 pm
Posts: 3
Hi there, I'm setting up our new store - very impressed with the functionality, and all going well, with the following exception;

I've set up product categories and subcategories and then some trial products. The categories etc are set up to publish "True". When reviewing the 'Display all categories' menu option everything displays correctly and links to the correct product. However, from the Categories view on the web page, I can step through each category, sub category, but the product page comes up blank. I've tried deleting and redoing everthing without luck. Any ideas or advise appreciated.

Regards
UrbanRevival


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Dec 05, 2007 9:28 pm 
Offline
Site Admin

Joined: Wed May 31, 2006 11:22 pm
Posts: 745
You need to add the product list into the category page. -- I've done this for you, however, you need to change the colour/font etc


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC + 10 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group